Το σχολείο μας πήρε μέρος στο 6ο Erasmus+ meeting που πραγματοποιήθηκε στην Καταλονία της Ισπανίας από τις 23 έως τις 27 Μαΐου 2022 και ήταν το τελευταίο του προγράμματος "When I grow up..." (WIGU).
Η αποστολή μας -αποτελούμενη από 4 δασκάλους και 10 μαθητές- ταξίδεψε στις 23/5 μέσω Αθηνών ως τη Βαρκελώνη κι από κει στην παραθαλάσσια πόλη Cambrills όπου και διέμενε. Την επόμενη μέρα μεταβήκαμε στο ορεινό παραδοσιακό χωριό Pratdip το οποίο βρίσκεται στην επαρχία της Ταραγόνα.
Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και οι τοπικές αρχές του χωριού καλωσόρισαν όλες τις αποστολές από Φινλανδία, Ελλάδα, Ιταλία και Ουαλία με μια υπέροχη τελετή υποδοχής που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού!
Η πρώτη μέρα του meeting των εταίρων περιλάμβανε επίσης επίσκεψη/ξενάγηση και δράσεις στο ισπανικό σχολείο Santa Marina του Pratdip με το οποίο συνεργαζόμαστε, περιήγηση και δραστηριότητες στο χωριό για μαθητές και δασκάλους και γεύμα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού όπου και απολαύσαμε ισπανική παέγια και άλλα τοπικά εδέσματα!