Το μεγάλο γεγονός της 5ης συνάντησης των εταίρων στο Swansea της Ουαλίας ήταν η "Made in...Trade Fair" στην οποία συμμετείχαν όλες οι χώρες εταίροι προβάλλοντας τα δικά τους παραδοσιακά προϊόντα, τον πολιτισμό τους και τα τουριστικά τους αξιοθέατα.
Η Εμπορική αυτή Έκθεση, που είχε σχέση με το θέμα του προγράμματος Erasmus+ "When I grow up I want to be.." (WIGU), πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Waterfront Museum του Swansea και η κάθε χώρα έστησε και επιμελήθηκε τον πάγκο της με τα δικά της προϊόντα.
Στα πλαίσια της ανάπτυξης της παιδικής επιχειρηματικότητας οι μαθητές μας παρασκεύασαν -με τη βοήθεια και την επίβλεψη των δασκάλων τους, κ. Χρήστου Τράντη και κας Άννα Καλαντίδου- και εξέθεσαν προϊόντα από παντζάρια που οι ίδιοι παρήγαγαν στον λαχανόκηπο του σχολείου μας, όπως τουρσί, μαρμελάδα, κριτσίνια, κέικ και μπισκότα από παντζάρι. Ο πάγκος της Ελλάδας περιείχε επίσης τα διάσημα παστέλια Τζανής καθώς και άλλες λιχουδιές της γνωστής μάρκας τροφίμων - ευγενική χορηγία του εργοστασίου Τζανής προς στο σχολείο μας.
Ο πάγκος μας εντυπωσίασε τους πάντες και κέρδισε την προσοχή και τα θετικά σχόλια όλων!
Μετά το τέλος της έκθεσης ακολούθησε ομαδική φωτογράφιση και περιήγηση στην πανέμορφη πόλη και στο λιμάνι του Swansea!
Το βράδυ όλες οι αποστολές απολαύσαμε ένα μοναδικό ντίσκο πάρτυ έκπληξη που οργάνωσαν για μας οι Ουαλοί εταίροι μας στη τεράστια αίθουσα τελετών του σχολείου Tan-y-lan!
Η επόμενη ήταν η μέρα της επιστροφής μας στην Ελλάδα...
Το ταξίδι μας αυτό στην Ουαλία θα μας μείνει αξέχαστο..!!