Το τουριστικό μέρος ης "Made in Greece Trade Fair" εμπορικής έκθεσης, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Waterfront Museum του Swansea, περιείχε χάρτες, φυλλάδια, τουριστικές κάρτες, καρτ ποστάλ, σελιδοδείκτες, ταμπέλες, αυτοκόλλητα κ.ά. με θέμα την Ελλάδα - Θεσσαλονίκη, τα οποία επιμελήθηκαν οι μαθητές μας, καθώς και βίντεο παρουσίασης της Ελλάδας και της πόλης μας της Θεσσαλονίκης.
Τις τουριστικές κάρτες με τα QR codes της έκθεσης έφτιαξαν οι μαθητές της Ε' τάξης με τη βοήθεια/επιμέλεια και επίβλεψη της καθηγήτριας πληροφορικής του σχολείου μας κυρίας Μαρίας Πόπη.
( Αν θέλετε, μπορείτε να σαρώσετε κι εσείς τους κωδικούς QR και να ανακαλύψετε τις ομορφιές της χώρας μας!! )
Οι μαθητές της Δ' τάξης, με τη βοήθεια και την επίβλεψη των δασκάλων τους, κ.Έλενας Βλαχούδη, κ. Ελένης Τζελέπη και κ .Αφροδίτης Άρμεν ετοίμασαν -σε ελληνικά & αγγλικά- ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (Flipping Book) με τα μνημεία της UNESCO της πατρίδας μας, το οποίο μπορείτε να ξεφυλλίσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://online.fliphtml5.com/dsefj/fzcb/#p=1 🙂

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Χρήστο Τράντη που δημιούργησε τα φυλλάδια, το πανό και την αφίσα του περιπτέρου μας στην Εμπορική Έκθεση καθώς και τις κάρτες επισκεπτών για την ελληνική αποστολή στην Ουαλία!!

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Κώστα Αλμπανίδη για τα υπέροχα μενταγιόν που έφτιαξε στον 3D εκτυπωτή του σχολείου και δόθηκαν ως δώρα στους Ουαλούς μαθητές της 6ης τάξης και τους δασκάλους τους.